Prima dragoste nu se uită, nu-i așa?

Mi-e dor de vechiul meu obicei care mă seca de energie, dar care îmi dădea impulsul de a visa în continuare și de a ține flacăra aprinsă. Mi-e dor să mă ard cu acea flacără. Mi-e dor să-ți scriu scrisori, pe care mai apoi să le dau foc cu lumânarea care mă ajută să văd prin întunericul sufletului meu. Mi-e dor de tine

 

Tu chiar credeai că Ultima scrisoare va fi chiar ultima? Poate că așa ar fi trebuit să fie. Iar o foarte bună perioadă de timp, chiar așa a fost. Dispăruseși din mintea mea, iar eu îmi puteam vedea în continuare de viață. Într-adevăr, de-a lungul vremii, au mai apărut și alte persoane. Însă sentimentele pentru fiecare dintre aceste persoane au fost efemere, exact ca frunzele toamnei în bătaia vântului. Pe când sentimentele pentru tine… au rămas și încă rămân vii în sufletul meu.

Nu pot să-mi explic cum de se întâmplă asta. Te-am plăcut un an și jumătate. Apoi a mai trecut încă un an, timp în care nu ne-am mai văzut și nu ne-am mai vorbit absolut deloc. E normal ca sentimentele să-ți paraziteze sufletul pentru atât de mult timp? Am încercat până și să  înghit câteva pastile de naftalină pentru a ucide restul fluturilor rămași în stomac. Însă asta i-a întărâtat și mai mult.

E ca și cum ar exista o conexiune între noi. E ca și cum tu ai avea în secret sentimente la fel de puternice pentru mine, ce se transformă în vibrații energetice care călătoresc zeci de kilometri distanță și care îmi săgetează întreg sufletul. E ca și cum, după o scurtă convorbire telefonică, eu aș fi pus deja receptorul jos, dar singurul motiv pentru care apelul nu se termină este faptul că tu nu închizi. Încă mă întreb… oare tu mă placi în secret la fel cum te plac și eu? Căci altă explicație nu găsesc.

Singurul meu regret este că nu ți-am mărturisit la timp ceea ce simt. Iar acum nu mai are niciun rost, dată fiind situația actuală. Nici măcar nu am idee dacă ai rămas aceeași persoană de care m-am îndrăgostit sau dacă te-ai schimbat.

Probabil că voi continua să-ți mai compun scrisori. Chiar dacă nu le voi expedia niciodată. Cine știe, poate în viața următoare, vei avea ocazia de a le citi pe toate și de a afla ce se ascundea în spatele băiatului timid care îți vede zilnic insta story-urile, dar care nici măcar nu te mai are la follow.

Prima dragoste nu se uită, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s