Cartea cu personalitate care ne amintește de momentele frumoase petrecute împreună

Salutare, dragi cititori!

În momentul în care scriu aceste rânduri este deja vineri, 22 octombrie. Mi-am luat cana cu ceai și m-am așezat la birou, privind pe fereastră prima ninsoare din acest an. Iar vremea de afară mă duce deja cu gândul la Crăciun și la sezonul cadourilor.

Întotdeauna mi-a plăcut ideea de a dărui. Faptul că pot produce o bucurie cuiva printr-un simplu gest de acest gen îmi produce un sentiment special. Și presupun că este valabil pentru oricare dintre voi. Nu degeaba se spune că este mai frumos să dăruiești decât să primești.

Cât despre lucrurile pe care alegem să le dăruim, un cadou personalizat mi se pare cea mai bună variantă, deoarece un astfel de dar are și o încărcătură emoțională puternică. Spre exemplu, o carte personalizată cu poze poate fi cel mai frumos cadou pentru un membru al familiei sau pentru un prieten apropiat.

Conceptul unui astfel de dar este simplu. Pentru a crea un astfel de album foto, nu aveți nevoie decât de pozele cu cel sau cea care urmează să îl primească (pot fi luate direct de pe Facebook). Alături de fotografiile pe care alegeți să le inserați, puteți adăuga texte personalizate sau le puteți utiliza pe cele deja existente pe site. De asemenea, aveți posibilitatea de a modifica modelele existente exact așa cum doriți, astfel încât cadoul să fie unul personalizat.

WhatsApp Image 2019-11-22 at 23.27.49.jpeg

V-am rămas dator să vă spun povestea cărții din poza de mai sus, pe care am postat-o cu câteva zile în urmă pe Facebook și Instagram. Ideea e că am fost luat prin surprindere în momentul în care am avut oportunitatea de a crea o carte cu personalitate, deoarece nu mă puteam decide cui să i-o dăruiesc. Prima dată m-am gândit la membrii familiei mele, însă ei nu sunt fani selfie-uri, motiv pentru care nu aș prea fi avut ce să pun în album. Apoi mi-am dat seama că am foarte multe poze cu cei mai buni prieteni, majoritatea făcute în această vară. Însă iarăși am fost pus în dificultate, pentru că nu mă puteam decide cui să-i fac o carte cu personalitate. Voiam să fac în așa fel încât să îi includ pe toți.

Apoi mi-a venit următoarea idee. Am selectat cele mai frumoase fotografii din această vară (care, de altfel, a fost cea mai frumoasă vară de până acum) și am creat o carte cu personalitate intitulată SUMMER 2019. Cartea cuprinde câte un selfie cu fiecare dintre ei, plus poze de grup, cum este cea de mai jos. Pe restul nu vi le arăt, deoarece sunt ceva mai personale, iar mesajele scrise pentru fiecare în parte sunt destul de emoționante.

WhatsApp Image 2019-11-22 at 23.20.37

După ce cartea a ajuns, le-am arătat-o și prietenilor mei, astfel încât să ne bucurăm împreună de ea și să ne amintim cu drag de clipele frumoase petrecute vara trecută. Iar efectul a fost unul benefic. Toate aceste amintiri ne-au ajutat, într-un fel, să ne reînnodăm prietenia, având în vedere că în ultimul timp ne îndepărtaserăm destul de mult unii de alții.

Cu siguranță voi apela la acest tip de cadou pe viitor, atunci când voi strânge ceva mai multe poze și voi avea mai multă inspirație. Oricum, conceptul este unul de-a dreptul minunat, iar un astfel de dar merită din plin!

Acestea fiind spuse, voi care considerați că ar putea fi cadoul ideal pe care i l-ați putea oferi cuiva drag?

Acest articol a fost scris cu ocazia Probei 24 a concursului SuperBlog 2019.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s