Accesoriile preferate au capacitatea de a-ți oferi un stil unic

Angela își privi atentă reflexia din oglindă, analizându-și trăsăturile feței, părul ondulat de un blond foarte deschis și ținuta pe care alesese să o poarte, ce era compusă dintr-o bluză albă, elegantă și o pereche de jeanși negri. Era o zi importantă și voia să facă impresie bună.

Vedeți voi, după terminarea facultății, Angela și prietenele ei nu se mai întâlneau așa cum o făceau pe vremuri și nici nu prea mai țineau legătura. În plus, viața profesională a Angelei era în continuă dezvoltare, iar timpul ei liber era cât se poate de limitat. Însă cu câteva zile în urmă, reluă legătura cu vechile sale prietene, alături de care stabilise să se întâlnească în centru pentru a bea o cafea și pentru a povesti.

Angela era mai mult decât bucuroasă că în sfârșit venise ziua revederii. Însă avea o mică dilemă. Se afla în plină pană de inspirație cu privire la accesoriile pe care să le poarte de această dată. În mod normal, nu și-ar fi făcut griji din cauza acestui aspect, deoarece, atunci când te întâlnești cu prietenii, tot ce contează este să te simți bine alături de ei. Însă Angela își dorea să facă o impresie plăcută prietenelor sale. În plus, își dorea ca, de fiecare dată când iese pe stradă, să adopte o ținută care să-i reprezinte stilul și personalitatea.

Inițial, se gândise să apeleze la câteva accesorii pentru păr, însă le tot folosise în ultima perioadă și se plictisise de ele. Voia o schimbare.

După minute întregi de rumegat idei în fața oglinzii, Angelei i se aprinse un beculeț. Văzându-și outfit-ul alb-negru, îi veni ideea de a adăuga o culoare intensă. Se grăbi spre dressing și luă o pălărie de violet și o geantă tip plic de aceeași culoare.

Se privi din nou în oglindă, profund mulțumită de efectul vizual plăcut pe care aceste accesorii i-l ofereau. După încă puțin timp de gândire, își dădu seama că nu ar fi rău să poarte și o eșarfă fucsia, pentru un plus de stil.

WhatsApp Image 2019-11-18 at 21.49.37

Astfel, Angela fu pregătită să iasă pe ușă, mult mai încrezătoare de această dată, datorită accesoriilor preferate care au transformat-o și i-au oferit un stil unic, stil pe care cei din jur vor începe să-l perceapă total diferit. Într-un mod pozitiv, bineînțeles.

Am o  întrebare pentru voi. Care sunt accesoriile voastre preferate și cum vă influențează mood-ul de zi cu zi?

Fotografiile sunt preluate din arhiva Meli Melo.

Acest articol a fost scris pentru Proba 22 a concursului SuperBlog 2019.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s