Instrumentele de măsurat timpul care îți definesc personalitatea și stilul de viață

Timpul…

Oricât de abstract ar fi acest termen, sunt sigur că orice om este de acord cu faptul că timpul trece și nu se mai întoarce. La un moment dat, fiecare clipă pe care o trăim pleacă și se pierde în zare. Iar noi nu rămânem decât cu amintirile. Fiecare acțiune pe care o facem în decursul acestei vieți este ireversibilă. Sunt sigur că ți-ai dorit de foarte multe ori să poți da timpul înapoi. Însă, din nefericire, este imposibil. Momentan.

De-a lungul anilor, au existat nenumărate metode de a măsura trecerea timpului, cum ar fi clepsidrele și lumânările. În cele din urmă, a apărut și ceasul, fiind o categorie de dispozitive de măsurat timpul foarte diversificată, căci există ceasurile de perete, ceasurile de buzunar și celebrul ceas de mână.

În afară de sarcina sa practică de a măsura timpul, fiecare ceas poate spune o întreagă poveste despre proprietarul său și perioada în care a trăit acesta. De asemenea, ceasurile de mână pe care le purtăm în prezent comunică foarte multe despre personalitatea și stilul nostru de viață.

În majoritatea zilelor, prefer să mă îmbrac lejer, astfel că ceasul care mi se potrivește este unul casual, cum ar fi, spre exemplu, un ceas pentru bărbați Vostok.

fb2-1024x768.jpg

vostok2-1024x683

Pentru cazurile în care doriți totuși să emanați rafinament și eleganță discretă, puteți opta pentru un ceas clasic, pe care îl puteți purta mulți ani de acum înainte, deoarece nu se demodează niciodată.

ceasuri-barbatesti

De asemenea, eu sunt o persoană foarte activă și îmi doresc să adopt pe cât posibil un stil de viață sănătos, iar de câte ori am ocazia, îmi dedic o parte din timp exercițiilor fizice, alergatului și stretchingului. În aceste momente, mi-ar fi foarte util un ceas sport dotat cu cronograf, alarmă, numerotare inversă, iluminare, termometru, antișoc și rezistență la apă. Acest ceas este perfect pentru cei care vor să fie mereu la curent cu performanțele lor fizice.

ceas-suunto-spartan-ss022648000-sport-black-chest-hr-223881

Întorcându-ne la discuția anterioară cu privire la timp și la evoluția instrumentelor ce au ca scop măsurarea acestuia, trebuie să admitem faptul că ceasurile au evoluat foarte mult de-a lungul timpului. În prezent, WatchShop.ro este magazinul online dedicat iubitorilor de ceasuri, ce dispune de o multitudine de branduri și accesorii pentru ceas. Fie că e vorba despre ceasuri pentru bărbați sau ceasuri de damă, pe WatchShop puteți găsi orice model, astfel că aveți flexibilitatea de a alege ceasul care vă definește stilul.

Dar voi? Ce model de ceas vă reprezintă personalitatea?

Fotografiile sunt preluate din arhiva WatchShop.

Acest articol a fost scris pentru Proba 21 a concursului SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s