Am reprodus stilul vestimentar al lui Marilyn Manson cu produse de pe answear.ro

Salutare tuturor!

De această dată, am primit o provocare ceva mai dificilă, mai exact să recreez, cu produse de pe http://www.answear.ro cu valoarea totală de până în 999 de lei, look-ul vedetei preferate.

Mai întâi să clarificăm un lucru. Eu nu am o vedetă preferată. Niciodată nu am fost fanul înfocat al unei persoane foarte cunoscute la nivel internațional și am evitat întotdeauna să-mi fac idoli. De regulă, persoanele pe care le admir cel mai mult nu sunt chiar atât de cunoscute, iar admirația mea vine din faptul că acele persoane îmi inspiră lucruri pozitive și pot purta un dialog cu ele.

Am stat puțin pe gânduri în privința acestei provocări, apoi mi-a venit în minte o idee cu privire la al cărui stil vestimentar să-l abordez: celebrul și controversatul muzician, Marilyn Manson.

Nu este chiar genul de celebritate pe care să o idolatrizez. Însă stilul lui mi se pare de-a dreptul interesant. Versurile ciudate (însă cu destul de mult înțeles, pot spune) și look-ul și mai ciudat l-au adus într-o situație cam proastă, motiv pentru care în mass-media este caracterizat ca având o influență rea asupra adolescenților. Sincer, mereu am fost pasionat să descopăr ce i-a determinat pe unii oameni să ajungă cei care sunt acum, iar toată această evoluție a lui Marilyn Manson este de-a dreptul interesantă. Însă despre acest subiect vom vorbi într-un articol (sau vlog) viitor. Momentan, să ne ocupăm de stilul vestimentar al acestui cântăreț.

Dacă ați analizat bine pozele de mai sus, sunt sigur că ați observat un detaliu esențial. NEGRUL. Aproape toate piesele vestimentare sunt negre.

Pentru început, avem nevoie de o pereche de pantaloni negri. Am ales modelul de mai jos, care nu costă decât vreo 180 de lei.

large_img_1782911

Urmează încălțămintea. Pentru a recrea vestimentația lui Marilyn Manson, ar fi de preferat pereche de ghete cum sunt cele de mai jos, care costă aproximativ 280 de lei.

large_img_2042569

Alt detaliu foarte important este cămașa neagră. Am ales-o pe aceasta, în valoare de 120 de lei.

large_img_2080947

Următoarea piesă vestimentară din listă este un sacou bărbătesc cum este cel de mai jos, care costă 200 de lei. Sau puteți opta pentru o geacă neagră de piele.

large_img_2110619

Desigur, nu trebuie să uităm de micile accesori, cum ar fi un papion și o pereche de bretele (bretelele obligatoriu!), ambele în valoare de 120 de lei. Cu atât mai bine ar fi dacă am adăuga și niște lanțuri.

middle2_img_2071360

Iar acum să facem un calcul rapid. 180 de lei pantalonii + 280 de lei ghetele + 120 de lei cămașa + 200 de lei sacoul + 120 de lei accesoriile = 900 de lei. Perfect!

Recunosc, nu cred că aș adopta stilul vestimentar al lui Marilyn Manson, dar pentru un cosplay sau o petrecere tematică ar fi genial.

Scopul acestei provocări a fost de a vă arăta faptul că puteți adopta stilurile vedetelor preferate fără să cheltuiți sumele uriașe de bani pe care acestea le alocă în vestimentația lor. Dar voi? Ce părere aveți despre asta? Aveți vreo vedetă preferată? Dacă da, v-ar plăcea să-i adoptați stilul vestimentar?

Acest articol a fost scris pentru Proba 20 a concursului SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s