Cât de mult poate confortul locuinței să influențeze creativitatea cuiva

Andrew a fost mereu o persoană creativă și capabilă să vină întotdeauna cu idei noi și cu diferite concepte. De asemenea, el a avut întotdeauna o înclinație către exprimarea în scris, așa că a făcut tot posibilul pentru a se dezvolta în acest plan. Anii au trecut, el și-a finalizat studiile, apoi s-a angajat în cadrul unei agenții de publicitate, în calitate de copywriter.

De ceva vreme, Andrew a început să lucreze de acasă pentru diversele campanii publicitare pe care le avea de îndeplinit. De asemenea, el scrie constant articole noi pentru blogul său, care este în continuă creștere. Prietenii, familia și cunoștințele îl cunosc pe Andrew ca fiind un om calculat și organizat, căci mereu a știut să-și gestioneze timpul așa cum trebuie, astfel încât să poată duce la bun sfârșit fiecare activitate începută. Însă ca această performanță să poată fi păstrată la cote ridicate, trebuie neapărat îndeplinite câteva condiții importante.

În primul rând, mediul de lucru trebuie să fie unul cât mai primitor și cât mai pe placul proprietarului. Tocmai din acest motiv, locuința lui Andrew are culori vii, dispune de foarte multe biblioteci și are diverse ornamente, bibelouri și plante decorative.

În al doilea rând, curățenia mediului în care lucrezi este un lucru foarte important atunci când vrei să desfășori activități creative. În plus, dacă locuința este vraiște, la fel este și mintea. În fiecare dimineață, înainte să se apuce de treabă, Andrew acordă în jur de o oră curățeniei, până când totul este curat, iar fiecare lucru este pus în ordine, căci abia după aceea se poate concentra în totalitate pe ceea ce are de făcut.

În al treilea și ultimul rând, cel mai important detaliu de care Andrew trebuie să țină cont este confortul pe care locuința sa i-l oferă. Iar pentru a scăpa de stresul facturilor mari și pentru a se asigura că aceasta se încadrează în clasa energetică A (ceea ce înseamnă confort sporit și cheltuieli mici), Andrew a apelat la serviciile celor de la Enermed Impex SRL și a solicitat un audit energetic. Nu mică i-a fost surprinderea atunci când a descoperit că imobilul său se încadra, de fapt, în clasa energetică G, având cel mai ridicat consum.

certificat-energetic-ieftin

În cele din urmă, cu ajutor din partea specialiștilor, Andrew și-a pus la punct locuința și a făcut modificările necesare pentru a se asigura că nu vor mai exista pierderi inutile de energie și că nu își va mai risipi banii pentru cheltuielile uriașe. Astfel, casa lui Andrew a ajuns la clasa energetică B, conform noului certificat energetic primit.

Astfel, Andrew se poate bucura acum de tot confortul pe care locuința sa i-l poate oferi la costuri reduse și se poate concentra asupra taskurilor pe care le are de îndeplinit pentru locul de muncă și pentru blog.

logo_Avizez-300x251

 

Acest articol a fost scris pentru Proba 18 a concursului SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s