Cadourile perfecte constă în experiențe și amintiri de neuitat

Salutare tuturor!

De câte ori nu ați rămas în pană de idei atunci când voiați să-i faceți un cadou cuiva drag din viața voastră? La un moment dat, găsirea darului perfect poate deveni o sarcină cu adevărat dificilă. Ca să nu mai zic că, în gândurile noastre, se va zbate mereu o întrebare măcinătoare: „Oare o să-i placă?”

Ei bine, m-am gândit să discutăm puțin despre alegerea cadoului ideal.

1. Banii

Este o variantă bună să oferi celebrul plic cu bani, deoarece nu necesită timp de căutare și nici nu provoacă stres. Plicul de bani ne scapă de foarte multe bătăi de cap, însă dacă persoana căreia vrem să i-l oferim ne este ceva mai apropiată, ar fi indicat să ne reorientăm către ceva mai special.

2. Diverse obiecte

Știi vreun obiect pe care respectiva persoană și-l dorește de foarte mult timp? Ei bine, acum este momentul să-i faci o surpriză și să i-l cumperi. Se va bucura mult atunci când îl va primi și, de asemenea, vei dovedi că ești un bun ascultător. Totuși, obiectele tot obiecte rămân, iar după un anumit timp, ne plictisim de ele.

3. Poze și amintiri

Le poți dărui persoanelor dragi din viața ta poze, tablouri sau albume foto, care să surprindă cele mai frumoase amintiri ale voastre. Genul acesta de cadou este unul destul de personalizat și cu o încărcătură emoțională bogată. Însă acest dar este potrivit mai mult pentru persoanele grijulii, despre care știi sigur că vor păstra amintirile voastre și că nu le vor da uitării într-o cutie prăfuită sau printr-o debara nefolosită.

Întotdeauna am susținut faptul că lucrurile materiale au o valoare destul de mică și că nu contează chiar atât de mult în viețile noastre. La urma urmei, acestea sunt trecătoare. Sau, mai bine spus, noi suntem trecători. Iar când vom muri, noi vom pleca, iar obiectele vor rămâne pe Pământ. Însă sufletul este nemuritor, iar acesta păstrează vii toate experiențele de viață acumulate până în acel moment.

4. Experiențe de neuitat

Tocmai din acest motiv, sunt de părere că experiențele sunt cele mai frumoase și cele mai durabile cadouri pe care le putem oferi cuiva. Banii și obiectele sunt oricum date uitării, dar ne vom aduce mereu aminte de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, adânc înrădăcinate în sufletele noastre. De acum în colo, Experimentează viața are o gamă variată de cadouri ce constă în experiențe de neuitat alături de persoana dragă ție.

Logo-experimenteaza-nou-fundal-alb

Putem alege pentru prietenii noștri foarte aventurioși experiențe cu adrenalină, ce pot consta în zbor cu balonul, cursa de raliu sau chiar salt cu parașuta.

experiente-adrenalina

Sau putem alege o experiență romantică pentru prietenii noștri care se află într-o relație sau, de ce nu, chiar pentru noi și jumătatea noastră (depinde de cazul fiecăruia).

experiente-romantism

Iar acestea sunt doar două exemple, opțiunile fiind multiple, câte una pentru gustul și pasiunile fiecărei persoane. Trebuie doar să alegem ceva care să se potrivească cu personalitatea omului căruia vrem să-i oferim clipe de neuitat.

Astfel, persoana căreia îi faci un cadou ce constă într-o astfel de experiență se va bucura la maximum de aceasta și o va ține minte întreaga viață, având ce să povestească până și nepoților.

Acum este rândul vostru să împărtășiți cu mine care credeți că este cadoul perfect pentru cineva drag. Vă aștept răspunsurile în secțiunea de comentarii.

Toate cele bune și spor la cât mai multe experiențe dăruite!

Acest articol a fost scris pentru Proba 16 a concursului SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s