Dragă ipocritule

Scriu această postare mai mult pentru a mă descărca de o parte din energiile negative acumulate în ultima perioadă. Oricum, mă îndoiesc că tu vei ajunge să citești acest text. Și totuși, dacă o vei face, în mod sigur nu-mi vei înțelege mesajul sau nu-ți vei da seama că este despre tine. Pentru că tu faci totul perfect întotdeauna. Pentru că tu îți găsești scuze pentru orice greșeală pe care o faci. Dar până când?

b56382e4c215b8033ea0c844a9d1cb0c

Vezi tu, prima ta greșeală a fost să mă critici atunci când nu era cazul. Nu înțelege greșit, nu sunt atât de sensibil. Din contră, sunt deschis la sfaturi. Dar de această dată, chiar consideram că nu ai dreptate. Am încercat să îți explic lucrurile văzute din perspectiva mea. Însă nu ai vrut să mă asculți și ai continuat să îți susții ideea. Foarte bine! am spus. Nu am mai continuat să mă duelez cu tine. Ba chiar am încercat să țin cont de „sfaturile” pe care mi le-ai oferit. Pentru că eu mereu am ascultat de prieteni și nu am considerat niciodată că aș deține adevărul absolut.

704a0f1500fa244d69150015c0535ec7

Momentul în care mi-am dat seama de cine ești tu cu adevărat a fost atunci când ai făcut exact același lucru pentru care mă judecai pe mine. Tocmai asta te face ceea ce ești: un ipocrit. Și sunt convins că, dacă aș încerca să-ți explic greșeala pe care tocmai ai făcut-o, ți-ai găsi rapid „argumente” ca să te scoți. Cu alte cuvinte, ești manipulativ și te pricepi să joci oamenii pe degete.

Sper să nu crezi nicio clipă că te judec. Eu doar îmi vărs frustrarea în singurul loc în care mai simt că am dreptul la replică. La urma urmei, tu nu ești rău. Tu doar vrei să fii fericit și să te simți bine (cu toții vrem asta). Dar, de fiecare dată, ți-ai îndeplinit capriciile deranjându-i pe cei din jurul tău. Până și planetele trebuie să se alinieze ca să-ți îndeplinească ție toate mofturile. Și să nu crezi că dispui de mari abilități de psiholog, lider, manipulator sau mai știu eu ce ți-o trece prin cap. No, you are just a cry baby.

Ca să nu mai zic că ai comportamentul mai schimbător decât pielea unui șarpe și că folosești o personalitate diferită pentru fiecare persoană în parte. You are so fake!

e5d60ec885700e8edde8850f49913913

Iar prin asta, am spus tot ce gândeam despre tine.

 

 

Un gând despre „Dragă ipocritule

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s