Stilurile vestimentare pe care le-am avut în decursul a trei ani

Salutare tuturor!

Trebuie să recunosc, am un istoric destul de sărac în ceea ce privește stilurile vestimentare pe care le-am avut de-a lungul timpului, însă asta este, în totalitate, din cauza faptului că am doar 16 ani și că nu am avut timp să experimentez foarte mult până acum.

Totuși, au existat vreo trei stiluri prin care am trecut până să ajung să îl adopt pe cel din prezent, iar despre toate vă voi povesti în cele ce urmează. Și pentru că nu eram un mare fan al selfie-urilor (și nici acum nu pot spune că sunt), mă voi folosi de fotografii din arhiva Answear.ro pentru a vă putea forma o imagine de ansamblu cu privire la modul în care mă îmbrăcam în trecut și cum mă îmbrac acum.

Am început să iau propriile decizii cu privire la hainele pe care mi le cumpăr începând cu vârsta de 13 ani. Stilul meu era reprezentat, în mare parte, de haine mulate. În plus, aveam o fixație cu blugii skinny.

 

Apoi, în jurul vârstei de 14-15 ani (înainte de începerea liceului), am renunțat complet la acest stil. Începeam să-l detest din ce în se mai mult și simțeam că nu mă mai  reprezintă. Așa că am trecut la hainele cât mai largi și închise la culoare. Vestimentația mea devenise alcătuită din tricouri largi, hanorace și pantaloni de trening. De asemenea, devenisem adeptul adidașilor cu talpă groasă, datorită centimetrilor în plus pe care mi-i ofereau.

 

Mi-am schimbat imediat stilul, pe la 15 ani și jumătate (odată cu începerea liceului), începând să port cămăși.

large_img_1877803

În cele din urmă, după împlinirea vârstei de 16 ani, am ajuns la stilul vestimentar pe care îl am în prezent. Am ajuns să prefer din nou blugii skinny. De asemenea, mă îmbrac cât mai colorat posibil, iar printre preferințele mele se numără movul, verdele, roșul, galbenul și albastrul.

La urma urmei ăsta sunt eu: o persoană copilăroasă ce vrea să se bucure pe cât posibil de fiecare strop de culoare din viața sa. Iar unul dintre rolurile majore al hainelor este acela de a ne reflecta persoanlitatea și starea de spirit.

Totuși, doar încălțămintea prefer să fie neagră. Ghetele, spre exemplu (că tot vine sezonul rece).

Dar voi? Care sunt stilurile vestimentare pe care le-ați avut de-a lungul timpului?

Acest articol a fost scris pentru proba 12 a concursului SuperBlog 2019.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s