Alege tipul de zbor care se mulează cel mai bine pe nevoile tale

Salutare tuturor!

Bănuiesc că aproape tuturor ne place să călătorim. Fie cu scopul de a vizita locuri noi și de a le descoperi cultura, fie pentru simpla dorință de relaxare.

Adevărul este că zborul prin intermediul companiilor naționale aeriene nu este accesibil tuturor, iar de cele mai multe ori doar oamenii bogați își permit astfel de călătorii în afara țării.

Însă zborul a devenit mult mai accesibil odată cu apariția liniilor aeriene low-cost, cum ar fi Blue Air, Wizz Air sau RyanAir.

Prețul unui bilet low-cost este unul destul de mic, iar acesta include: zborul propriu-zis pentru titularul biletului, bagajul de cabină (doar dacă se încadrează în limitele acceptate de companie, de obicei 55x40x20 cm și 10 kg), iar check-in online este gratuit numai dacă ți-l faci singur pe site-ul de internet al companiei, cu un anumit interval de timp înaintea zborului (diferă de la o companie la alta) și vă tipăriți singur cartea de îmbarcare.

troler-aero-hard-4-roti-rose-gold

Recunosc că și eu am fost inițial derutat în privința zborurilor low-cost. În cazul în care nu ai mai folosit niciodată astfel de servicii și îți dorești să afli mai multe detalii și să înțelegi cum funcționează, ai în acest articol toate informațiile necesare.

Sincer să fiu, acest concept mi se pare unul genial, mai ales pentru persoanele care își doresc să călătorească mult, dar prețul unui bilet la companiile naționale aeriene este prea costisitor pentru aceștia. Iar dacă toate lucrurile de care ai nevoie pot încăpea într-un simplu bagaj de mână, atunci astfel de zboruri sunt ideale pentru tine.

Pe de altă parte, multe lucruri pot merge prost într-o călătorie cu o companie low-cost din cauza taxelor suplimentare ce se pot ivi. Iar dacă mergi într-o călătorie ce necesită multe bagaje sau pleci în vacanță cu un grup/cu familia, lucrurile se complică, moment în care vă recomand companiile aeriene naționale.

Ambele tipuri de zboruri au avantajele și dezavantajele lor și consider că ar trebui să alegem compania aeriană care se mulează cel mai bine pe nevoile noastre și pe tipul de călătorie pe care îl avem de făcut.

Dacă totuși te decizi să zbori low-cost și ai nevoie de bagaje de mana Wizz Air sau bagaje de mana Ryanair , vă recomand cu drag Travelkit.ro. Pe acest site puteți găsi cu ușurință trolere ieftine, trolere copii și multe altele.

40x20x25-Ryanair-1-140x30x20-Wizz-1-1

Acestea fiind spuse, vă doresc multe călătorii plăcute!

Apropo, voi preferați zborurile low-cost sau cele prin intermediul companiilor  naționale?

Fotografii preluate din arhiva Travelkit.ro.

Acest articol a fost scris pentru proba 3 a concursului SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s