Transformă obiceiul de a te îmbrăca într-o adevărată artă!

Pe lângă scopul practic al hainelor în viața noastră, acestea au și un rol estetic, lucru știut de oricine.

Când vine vorba despre tendințele vestimentare, cu toții ne credem experți. Și asta nu o spun eu, ci o denotă obiceiul nostru de a analiza în permanență cu ce sunt îmbrăcați ceilalți și de a ne da cu părerea.

Într-o oarecare măsură, nu mi se pare un lucru greșit.  Suntem unici și avem gusturi diferite, așadar este normal să avem și opinii contradictorii în ceea ce privește moda. Și, dacă tot am deschis acest subiect tot mai răspândit în zilele noastre, vreau să-mi dau și eu un pic cu părerea despre tendințele care îmi plac și în care mă regăsesc și despre tendințele pe care mă străduiesc să le înghit, însă nu pot.

Întâi de toate, nu pot să suport oamenii care se îmbracă în logo-uri din cap până-n picioare. Nu mă înțelegeți greșit, și eu sunt clientul fidel al multor branduri pe care le și susțin, însă e o diferență majoră între a te îmbrăca de la brandul tău preferat (lucru perfect OK) și a deveni un afiș publicitar. Foarte mulți oameni fac asta pentru a impune un anumit statut, pentru a arăta tuturor faptul că își permit să-și ia haine de la acele companii. Mi se pare de prost gust ca logo-ul să fie singurul criteriu în funcție de care îți alcătuiești garderoba. Adică unde mai este stilul propriu?

Cât despre tendințele vestimentare care îmi plac… nu cred că există vreuna anume. Niciodată nu am ținut cont de moda unei anumite perioade, an sau anotimp. Întotdeauna am apreciat persoanele originale, care au un stil propriu. Vestimentația noastră spune totul despre gusturile noastre, despre personalitatea noastră și despre stările noastre de spirit.

Spre exemplu, de fiecare dată când ies din casă, încerc să-mi las problemele la ușă și să adopt o atitudine veselă și pozitivă. Ador să mă îmbrac cât mai colorat, iar cei ce mă văd zilnic vă pot spune că foarte rar se întâmplă să port ceva negru.

Am doar un singur îndemn: Simțiți-vă liberi să purtați ce vreți, să combinați culorile și piesele vestimentare așa cum simțiți și să vă creați propriul vostru stil, care să vă reprezinte cât mai bine. Moda se schimbă mai repede decât putem noi percepe. Lăsați părerile celorlalți și ideile preconcepute în spate și transformați simplul obicei de a vă îmbrăca într-o adevărată artă!

Answear.ro este locul potrivit în care vă puteți satisface această nevoie, datorită gamei largi de obiecte vestimentare, de la genți până la botine de damă și de la jeanși până la paltoane pentru bărbați. Portofoliul acestui magazin online cuprinde peste 300 de branduri internaționale de top, astfel că aveți ocazia de a alege, dintr-o multitudine de opțiuni, doar ceea ce vă place și vă reprezintă.

duopalton-maro-deschis-answeardenimcardigan-negru-answearanswear81-4-1

Iar acestea sunt doar câteva dintre tendințele sezonului AW19/20. Vă invit pe Answear.ro pentru a le descoperi atât pe acestea, cât și moda bărbătească în noul sezon.

Fotografii preluate din arhiva Answear.

Articol scris pentru prima probă a concursului SuperBlog 2019.

answear_logonou_1567633518-300x300

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s