De ce am ales să-mi public cartea în format e-book?

Salutare tuturor!

După cum majoritatea dintre voi ați aflat de pe Facebook și Instagram, am reușit în sfârșit să public în format e-book „Cartea de vrăji”, romanul Fantasy la care am început să lucrez acum un an.

WhatsApp Image 2018-10-19 at 18.21.30
Copertă realizată de Roxana Calman

Și pentru că mulți m-ați întrebat când va apărea și cartea fizică, în acest articol vreau să vă spun de ce am ales eu formatul digital (pentru moment).

Ei bine, după cum vă puteți imagina, este destul de greu, ca autor debutant, să obții un parteneriat cu o editură. Ceea ce e și normal, la urma urmei, cine s-ar încurca cu un începător? Unde mai punem că nu are decât 16 ani? 🙂

Mi-am publicat cartea pe Cărți Play deoarece m-am săturat să aștept. Iar deocamdată, asta mi se pare cea mai bună și cea mai accesibilă soluție. Iar faptul că are prețul pe care îl are, o face mult mai accesibilă în comparație cu o carte fizică.

Îmi doresc foarte mult să tipăresc această carte cât mai curând posibil. Cel mai probabil, se va întâmpla când voi fi acceptat de o editură sau imediat ce voi avea resursele financiare necesare pentru a o face pe cont propriu.WhatsApp Image 2019-06-30 at 18.14.11

Acum, lăsând banii și detaliile tehnice de-o parte, mă bucur din tot sufletul că am reușit să public „Cartea de vrăji”, având în vedere munca și sufletul pe care le-am pus în scrierea acestui roman.

 

În cazul în care doriți să cumpărați cartea, o puteți găsi AICI. De asemenea, mulțumesc tuturor celor care au achiziționat-o deja!

O zi bună vă doresc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s