O nouă speranță pentru România

Salutare tuturor!

Tensiunea din ultimele zile cu privire la alegeri și la Referendum mi-a amintit de un mic articol pe care l-am scris acum un an pentru http://www.guerrillaradio.ro. Postarea poate fi citită aici.

Chiar dacă articolul transmite, oarecum, un aer pesimist, am precizat și faptul că eu continui să sper că lucrurile se vor schimba în bine. Iar în acest moment, nu regret deloc că am gândit așa, ba chiar din contră.

Ieri a fost o zi mare. După destul de mult timp în care nu am făcut altceva decât să fim pasivi, am dovedit în sfârșit că suntem un popor unit, gata să revendice ceea ce îi aparține, indiferent de manipularea din jur.

Am reușit în sfârșit să ne facem timp și pentru a ne preocupa de viitorul țării, nu doar să ne plângem despre cât de nașpa este aici. Iar rezultatele nu întârzie să apară.

Nimeni nu ne impune cum să trăim, noi suntem cei care facem alegerile. Atâta timp cât vom proceda la fel și dățile următoare, lucrurile se vor schimba în bine. Ieri a fost doar începutul. Un început care mi-a sădit o nouă speranță în suflet, aceea că peste ani și ani, voi putea trăi în țara în care m-am născut, o țară aflată în continuă dezvoltare și fără conducători corupți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s