Tu doar simte!

Nu știu ce mi-a venit mai exact să scriu asta. Sau poate că știu…

De fapt, adevăratul motiv pentru care am scris articolul ăsta este amalgamul de sentimente cu care mă confrunt de-a lungul fiecărei zilei. Nu vă gândiți că ar putea fi neapărat ceva deosebit sau că fabulez eu prea mult. Până la urmă, cu toții simțim. Face parte din viață.

Și, în aceste momente, simți că vrei să dai totul afară, să te exteriorizezi și să speri că te vei simți poate puțin mai liniștit.

Dar, bineînțeles, nu o s-o faci. Cel mai probabil, din cauza faptului că riști să fii judecat fie de oamenii dragi, fie de societate. Judecat pentru ceea ce simți, indiferent de natura sentimentelor tale, fie că e vorba de iubire, de fericire, de tristețe sau de confuzie. Iar dacă ai, spre exemplu, o stare negativă din cauza căreia să comiți un eșec, puțini te vor putea înțelege . În plus, persoanele care se exteriorizează ușor și își pun sufletul pe tavă sunt văzute de către ceilalți ca fiind slabe. Mda, mulțumim, societate…

Apoi îți dai seama că poate este mai bine să dai uitare sentimentelor. Să te conectezi la creier și la gândirea logică și să te deconectezi de la inimă. Mulți numesc această tehnică „Gestionarea emoțiilor”, dar, în realitate, asta nu este decât o denumire pompoasă pentru practica de a-ți sugruma sentimentele și de a te reprima pe tine însuți. Pe scurt, nu faci altceva decât să-ți faci rău. La urma urmei, suntem oameni, nu roboți.

Descarcă-te! Ai nevoie de asta. Ai nevoie să-ți simți emoțiile și să treci prin acele stări ce te fac să tremuri și să oscilezi între lumile paralele din mintea ta. Ai nevoie să simți că trăiești. Lasă-i pe ceilalți, lasă societatea, lasă nesiguranța!

Tu doar simte! Apoi fă ceea ce simți!

Un gând despre „Tu doar simte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s