Zâmbește și nu te mai stresa!

Fiecare dintre noi are demonii săi, greutăți și frustrări cu care se luptă mereu și care amenință că vor să câștige lupta. Iar din cauza acestor lucruri, începem să ne frământăm, să ne facem griji și să ne stresăm.

Puțin câte puțin, stresul ne omoară pe toți. Stresul, sarcinile de zi cu zi, grijile, frământările noastre interioare… toate ne sunt nocive și au rezultate nu tocmai bune asupra psihicului nostru și sănătății fizice.

Trebuie să înțelegem că, oricât de mult ne-ar preocupa o problemă, aceasta nu va dispărea pur și simplu. Faptul că stăm și ne gândim la ea în fiecare minut al zilei nu face altceva decât să înrăutățească lucrurile. Și în niciun caz nu vei putea găsi o soluție eficientă atunci când stresul nu-ți dă pace.

Fie că alegem să fim stresați, fie că nu, un lucru e cert: grijile vor rămâne. Așa că cel mai bun lucru pe care l-am putea face este să ne păstrăm calmul în situațiile de criză și să ne rezolvăm problemele încetul cu încetul.

Viața este mult prea scurtă pentru a ne stresa din orice rahat. Fiecare problemă își are rezolvarea sa, care va apărea cu timpul. Până atunci, gândește pozitiv și zâmbește!

48376545_388919471914208_8318344585600303104_n

 

Un gând despre „Zâmbește și nu te mai stresa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s