Nopțile în care mă gândesc la tine

Nopțile, atât de misterioase, atât de imprevizibile. Ai crede că singurul lucru care se întâmplă în acest moment este somnul, dar, de fapt, noaptea este cel mai intens moment al zilei.

Fix acum, când credeam că am scăpat de tine și de dorința de a te revedea… fix acum, când viața mea lua o întorsătură pozitivă… fix acum ai decis să-mi apari în vis, furându-mi nopțile și chinuindu-mi zilele. Te-am visat din nou…

Suntem amândoi, înconjurați de lume… dar știi, ceilalți chiar nu contează. Eu te văd doar pe tine, iar tu pe mine. Îți simt privirea plină de interes și dorința de a fi lângă mine. Începem să discutăm, timizi la început, apoi începem să vorbim, pornind discuții lungi și interminabile. Te simt din ce în ce mai aproape, atingerea ta făcându-mă să tresar, dar apoi îmi revin rapid și mă alătur ritmului. În cele din urmă, atingerea se transformă în îmbrățișare. Brusc, discuția noastră se întrerupe. Știm amândoi ce urmează. Toată lumea dispare din câmpul meu vizual. Te văd doar pe tine. Tăcerea se lasă peste încăpere, iar buzele noastre se unesc în ceva ce ar fi trebuit să fie primul nostru sărut. În acest moment, îți pot simți toate gândurile, emoțiile și realizez că sentimentele sunt reciproce.

Apoi mă trezesc. Nu doar că lucrurile bune nu durează la nesfârșit, dar majoritatea nu sunt nici măcar reale.

Ți-ai găsit cel mai inoportun moment de a-mi trezi stările pe care m-am chinuit atât de mult să le dau uitării. Și știi ce este cel mai ironic? Faptul că mi-am imaginat scena asta de sute de ori în ultimul an și jumătate.

Dar visele trec, iau eu trebuie să mă ocup de realitate și de ceea ce mă așteaptă în viitor. Scuze…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s