Probleme și tristețe

La sfârșitul fiecărei zile ai senzația că ceva nu merge. Știi sigur care este cauza problemei și începi să te frustrezi din pricina acesteia. Corect ar fi problemele, căci un necaz nu vine niciodată singur. 

Și începi să te gândești, dar nu ajungi la nicio concluzie. Cel puțin nu una care să-ți rezolve problema. Te simți copleșit de situație și începi să crezi că nu există nicio rezolvare la problema care te bântuie de atâta timp.

Începi să te refugiezi și încerci să scapi de războiul care se produce în mintea și sufletul tău. Încerci să fugi de gândurile și sentimentele negative care se năpustesc asupra ființei tale. 

Te simți vlăguit, lipsit de speranță. Încerci să te păcălești că totul este bine, dar știi că nu este așa. Începi să crezi că ești lipsit de speranță și că nimeni nu te poate ajuta. 

Începi să îți detești viața și să te târăști prin aceleași stări negative. Și pare că nu se va mai sfârși…

Din nefericire, foarte mulți oameni se află în această situație. Unii aleg să se exteriorizeze, astfel sunt ușor de recunoscut. Alții aleg să poarte măști, dar cu toate astea, la o privire mai atentă li se poate simți tristețea.

Cu toții avem momente în care viața aruncă cu pietre în noi și ne îngenunchează. Cel mai important este ca în astfel de momente să nu ne pierdem speranța și să nu rămânem blocați în această stare de neputință. Întotdeauna va exista o rezolvare pentru fiecare problemă, iar găsirea acesteia depinde doar de noi.

Nimeni nu este neputincios atâta timp cât există voință. Întotdeauna amintiți-vă că sunteți stăpâni pe viețile voastre și doar de voi depinde cum va decurge aceasta.

Așadar, fiți încrezători și faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă rezolva problemele și a vă alunga grijile și frustrările.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s