Domeniu sau subdomeniu?

Sursă foto: pinterest.com

Salutări!

Una din chestiile care mă chinuie cel mai mult în legătură cu acest blog este faptul că îmi doresc să trec pe domeniu. Sau îmi doream…

Ca să nu o mai lungesc mult, treaba e că nu mă prea pricep la detaliile tehnice, motiv pentru care tot pe blogspot.com am rămas.

Și dacă mă gândesc mai bine, aș rămâne aici mult și bine. Nu mă încurcă cu nimic această extensie și mi-am dat seama că nu îmi trebuie neapărat un domeniu. Dar na! e mai avantajos, mai profi!

Mai întâi să clarific un lucru. Scriu din plăcere. Nu îmi doresc să fac un business din asta. Așa că în acest caz nu am nevoie de domeniu.

Oricum, părerile sunt împărțite. Majoritatea sunt de părere că un blogger ce se respectă are nevoie de un domeniu plătit. Alții spun că atâta timp cât ai articole bune, acest detaliu nu contează.

Din cauza nehotărârii mele, eu mă situez undeva între aceste două opinii. Vreau să spun că mi-ar plăcea să trec pe domeniu, dar nu mă încurcă cu nimic nici subdomeniul.

Voi ce credeți? Este domeniul un lucru indispensabil pentru un blogger sau doar un moft? //bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=794995&bid=1937525

2 gânduri despre „Domeniu sau subdomeniu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s