Ziua lui Mihai Eminescu

Astăzi este o zi importantă pentru literatură. Este ziua lui Mihai Eminescu. Nu știu cu ce ochi vedeți creațiile acestui poet (nu cred că există cineva care să aibă vreo părere proastă), dar pentru mine, Eminescu este mai mult decât un poet.

Cu ocazia acestei zile, am scris un articol pentru blogul citestemil.ro, blog ce a fost creat recent. Acolo am descris mai amănunțit ce relație am eu cu creațiile acestui poet și ce părere am despre ele.

După cu știți, Mihai Eminescu este poetul nostru național și cauzator de stres pentru mulți elevi aflați în pragul Bacalaureatului.

Dar oare cât de bine îl cunoașteți pe acest mare poet? Nu mă refer la biografie, ci la poeziile acestuia. Câți dintre voi le-ați savurat pe deplin?

Pentru mine, creațiile acestui om nu sunt doar poezii…

Restul articolului poate fi citit aici. ( function() { if (window.CHITIKA === undefined) { window.CHITIKA = { ‘units’ : [] }; }; var unit = {„calltype”:”async[2]”,”publisher”:”Scriitorul15″,”width”:550,”height”:250,”sid”:”Chitika Default”}; var placement_id = window.CHITIKA.units.length; window.CHITIKA.units.push(unit); document.write(‘

‘); }()); //cdn.chitika.net/getads.js

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s